Subota 18.05.2013.
17:05
BETA

Vujošević: Metalac zaslužuje poštovanje

Nema opuštanja u Valjevu: Duško Vujošević
 

"Metalac ima veoma iskusan, kvalitetan tim, sa velikim međunarodnim iskustvom. Sa nekoliko mlađih oni su formirali ekipu koja zaslužuje pažnju. Očekujemo fantastičnu atmosferu s obzirom da uvek kada gostujemo u tom gradu ispraćeni smo na pravi način. Nastojaćemo da se kvalitetnom partijom i pobedom odužimo ljubiteljima košarke u Valjevu", rekao je Vujošević za klupski sajt.

Partizan je lider Superlige sa devet pobeda i dva poraza, dok je Metalac na pretposlednjem mestu sa skorom 13/8.

"Valjevo je i ove godine imalo priliku da prati utakmice protiv najkvalitetnijih ekipa u Srbiji, s obzirom da su formirali jedan veoma dobar, kvalitetan tim. Međutim, očekivanja javnosti i ljudi koji vode Metalac su bila kudikamo veća", kazao je Vujošević.

Trener crno-belih je rekao da je Metalac odigrao nekoliko veoma kvalitetnih utakmica, ali da je izgubio šanse za plasman u Jadransku ligu sledeće sezone.

"Njihova ideja i želja je bila da ove godine, s obzirom na kvalitet ekipe koja je formirana i na ulaganja, Metalac izbori učešće u Jadranskoj ligi. Odigrali su nekoliko veoma kvalitetnih utakmica sa početka Superlige, međutim kako je samo takmičenje odmicalo, ispali su iz kruga ekipa koje bi eventualno mogle da se uključe u borbu za četvrto mesto, a samim tim i da budu akteri sledeće sezone u
regionalnoj ligi", rekao je Vujošević.

Utakmica između Metalca i Partizana igraće se sutra od 18.00 u Valjevu.

2024 © - Vesti online