Subota 18.05.2013.
11:49
Telegraf

Silovana žena 8 meseci u zatvoru "zbog seksa van braka"!

Vodila je salon lepote u hotelu “Le Meridien Al Aqah” u Dubaiju. Doneli su joj piće s drogom i divljački silovali
 

Kako je sve počelo?

Ališa je prihvatila ono što bi svako okarakterisao kao posao iz snova, a koji je našla upravo u UAE - vodila je salon lepote u hotelu “Le Meridien Al Aqah” koji je sklopu lanca “Starwood”, lociran na plaži Dubaiju, sa predivnim pogledom na Persijski zaliv.

Bio je to najbolji potez koji je ikada napravila, barem je tako tada mislila.

Međutim, jedne večeri, dok je radila u svojoj kancelariji, hotelsko osoblje joj je donelo drogirano piće zbog koga je izgubila svest. Probudila se narednog popodneva i shvatila da je divljački silovana od strane trojice svojih kolega, dok je bila bez svesti, piše Jahu njuz.

Šerijatski zakon ne može nekoga da osudi za silovanje ako taj neko ne prizna ili ako se ne nađu četiri muška svedoka koji će priču potvrditi. U zatvoru je završila žrtva?!
 

Sama i uplašena, otišla je u bolnicu gde je silovanje potvrđeno. Ono što međutim nije znala jeste da je u ovoj zemlji na snazi oštri šerijatski zakon koji ne može nekoga da osudi za silovanje ako taj neko ne prizna ili ako se ne nađu četiri muška svedoka koji će priču potvrditi.

Umesto da njene siledžije završe u zatvoru, u zatvoru je završila ona i to zbog seksa van braka. Osam meseci je ležala u prljavoj ćeliji.

Da stvar bude gora, australijska ambasada nije joj ponudila pomoć i ostavila ju je na milost i nemilost nepravdi.

2024 © - Vesti online