Subota 18.05.2013.
08:55 >> 15:00h
RTS, B92

Predrag Danilović izboden nožem

Do napada je navodno došlo ispred jednog restorana na Košutnjaku
 

Povređeni Predrag Danilović je primljen u beogradski Urgentni centar sa vidljivim povredama stomaka, ruku i glave, pišu beogradski mediji. Bio je na reanimaciji, pa je upućen na dalje lečenje.

B92 javlja da je Danilović operisan i da je u stabilnom stanju.

- Dežurni lekar je rekao da predsednik KK "Partizan" nije želeo da bude odvezen u Urgentni centar, već se vratio u restoran. Kasnije je verovatno zadobio povrede stomaka i ruku, zbog kojih je kasnije prebačen u Urgentni centar, rekla je portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Prema nezvaničnim informacijama, Danilović nije želeo da objasni kako je povređen i da navede ime osobe koja mu je nanela povrede. Takođe, nije želeo da razgovara sa policijom koja je izašla na lice mesta.

Vučić posetio Danilovića

Aleksandar Vučić posetio je Danilovića u bolnici. U poseti se zadržao oko 20 minuta, a novinarima je potom rekao da se Danilović dobro oseća i da bi trebalo da ostane u bolnici tri dana, što zavisi od njegovog stanja.

"On se drži muški i hrabro, čak se i našalio sa mnom. Kada sam mu rekao da je imao više sreće nego pameti i da ga Bog voli, on mi je kroz smeh odgovorio da ovo nije bio prvi put i da očigledno Bog voli takve kao što je on", rekao je Vučić.

2024 © - Vesti online