Subota 18.05.2013.
09:47
kip.ba

Nisu morali da odseku Anđelini grudi?!

Hrabra i pomalo "luda": Da li je donela pravu odluku?!
 

Da li je sve zaista tako bajkovito? Nije, tvrde u časopisu Natural news. Istom ovom bizarnom logikom, tvrde oni, mogu se naterati muškarci da odseku sopstvene testise, jer postoji mogućnost da dobiju rak testisa. Ipak, niko ovo ne radi, jer jedan od osnovnih principa medicine jeste da ne operišete organe koji nisu bolesni. Ali najtužniji dio priče, prema Natural newsu, je činjenica da su Anđelinu Džoli lagali.

Ona nije imala rizik od 87 odsto da će dobiti rak dojke. Sama ideja o "procentima rizika" je laž. U stvarnosti, svako od nas ima mikrotumore u telu. Rak nije nešto što vas "pogodi" ili se "dobije". Rak je nešto što se svakog dana sprečava odabirom načina života, pravilne ishrane i izbegavanjem rizičnog ponašanja. Dakle, kad se nekome kaže da ima velike šanse da dobije rak, pretpostavlja se da osoba nema kontrolu nad tom bolešću, što je laž.

Anđelinina borba sa potencijalnim rakom

Čak je i Anđelina, sa svojim genom BRCA 1 koji povezuju s rakom, mogla lako da sledi dijetalni i životni plan koji potiskuje iskazivanje potencijala gena BRCA 1. To nije neka velika filozofija, niti je isuviše teško.

Anđelina Džoli, zdrava 37-godišnjakinja, imala je više "šansi" da umre na operacionom stolu nego da umre od tumora dojke, zaključuje Natural news.

Šta reći?!

2024 © - Vesti online