Petak 17.05.2013.
14:42
Vesti online, BETA

Superligaško kolo u senci "večitog derbija"

Jagodinci dočekuju Subotičane u subotu
 

Utakmica Donji Srem - BSK igra se danas od 17 sati, dok se ostale utakmice 28. kola igraju sutra i sve počinju od 17 sati, osim duela u Humskoj, koji počinje u 19.30.

Crno-beli su imali 11 bodova prednosti, ali posle serije loših rezultata u utakmicu ulaze sa dva boda više. Aktuelni šampion Srbije je vezao dve pobede od dolaska novog trenera Vuka Rašovića, dok su crveno-beli u seriji od osam pobeda od dolaska Portugalca Sa Pintua.

Partizan ima 64 boda, a Zvezda dva manje pa bi pobeda obe ekipe približila tituli, dok bi remi produžio neizvesnost u preostala dva kola. Crno-beli žele rekordnu šestu uzastopnu titulu, a Zvezda da prekine petogodišnju dominaciju "večitog" rivala. Poslednja četiri derbija, uključujući i takmičenje u Kupu, dobila je Crvena zvezda.

Trećeplasirana Vojvodina se sastaje na domaćem terenu protiv Radničkog iz Niša, dok će pobednik Kupa Srbije, četvrtoplasirana Jagodina, na svom terenu dočekati Spartak, a Hajduk u Kuli igrati protiv petoplasiranog Rada. Takođe, sastaju se i Javor - Novi Pazar, OFK Beograd - Smederevo i Sloboda Point - Radnički 1923.

2024 © - Vesti online