Četvrtak 16.05.2013.
16:21
alo.rs

Ekrem onanisao ispod pokrivača!

Ekrem Jevrić ne prestaje da pravi šou i skreće pažnju na sebe
 

Najatraktivniji farmer ove sezone morao je da zadovolji svoje telo, a i dušu, pa je tako kada već nije našao nijednu žensku za sebe, morao da “posao” odradi sam.

Ekrem: Sada više nemam Vendi, pa moram sam da pravim šou!

Nekoliko sati pre nego što se u svojim odajama prepustio zadovoljstvu, Ekrem je Staniji i Filipu objašnjavao kako mu je prošle sezone rijalitija bilo mnogo bolje jer je imao Vendi.
- Ja sam nju bacao na krevet, ljubio joj grudi i svašta tako. Sada nemam sa kim da pravim šou. Niko ne može da joj priđe - prokomentarisala je internet zvezda.

Nakon skoro 60 dana, Jevrić se ponovo našao u gazdinskoj kući, tako da je mir imao, ali je očigledno zaboravio da kamere rade i kada padne mrak, pa je tako oko tri sata ujutru ispod jorgana uhvatio svoj polni organ i krenuo u akciju.

Tokom cele radnje držao je zatvorene oči, ali se jorgan toliko pomerao da nije moglo da se ne primeti šta radi. Šta je u tom trenutku zamišljao, ne znamo, ali je samo sat vremena pre toga saopštio Staniji da okupi sve farmere kako bi im pročitao pismo koje je bilo lažno, a onda se samo pokupio i otišao u svoju kućicu bez pozdrava.

Podsećanja radi, Jevrić je i u prošloj „Farmi“ imao identičnu situaciju kada se sakrio ispod jorgana i uživao na sebi svojstven način.

2024 © - Vesti online