Sreda 15.05.2013.
18:09
Vijesti

Umalo tuča "četnika" i "fukare" u CG parlamentu

Vukčević izgleda voli da vređa i provocira
 

Sve je počelo kada se u holu skupštine poslanik DPS-a Zoran Vukčević predsedniku Raduloviću obratio polu-šaljivim rečima: "Đe si Raduloviću, četniče!".


Radulović je prvo upitao zašto se Vukčević tako obraća, a onda grmuno: "Kome ti da kažeš četniče, fukaro!". Dvojica poslanika su se posle toga uputila jedan ka drugom.

Sve to posmatralo je obezbeđenje, drugi poslanici i novinari koji su se zatekli u skupštini, pa pošto su videli da će izbiti kuršus, stali su između "četnika" i "fukare" i sprečili da dođe do fizičkog obračuna.

"Bio sam šokiran, nisam to očekivao", rekao je Radulović. On kaže da je ružno davati bilo kome etikete "četnika" ili bilo kakve druge, a ne znati šta nosi i krije ličnost.

"Meni se to najmaje može reći, čoveku koji ima porodicu. Ne mogu da istrpim da mi neko dobacuje takve stvari", kazao je Radulović.

Zoran Vukčević je i u februaru bio akter incidenta koji se desio na Odboru za ekonomiju, pošto je Mladen Bojanić iz Pozitivne tražio od njega i poslanika DPS-a Zorana Jelića da podnesu ostavke zbog afere "Snimak".

"Ako još jednom pomene moje ime ovde, glavu ću mu otkinuti", ljutito je reagovao Vukčević gledajući prema predsedavajućem Odbora Aleksandru Damjanoviću (SNP), uz podignut kažiprst.

2024 © - Vesti online