Sreda 15.05.2013.
11:38
Vestionline, FoNet

Rašović: Cela sezona u jednom meču!

Sprema iznenađenje - Vuk Rašović

"Malo je verovatno da će ekipa koja pobedi u derbiju izgubiti preostale dve utakmice", ocenio je Rašović u izjavi novinarima uoči treninga fudbalera Partizana.

Kako je istakao, cela ovogodišnja sezona je, faktički, stala u jednu utakmicu - predstojeći derbi, i zato su u Partizanu svesni tog trenutka i njegovog značaja.

"Treba imati u vidu da je čitava sezona stala u jednu utakmicu. Spremamo iznenađenja, videćemo da li ćemo moći da ih primenimo. Znamo i dobre i loše stvari u Zvezdinoj igri i spremaćemo se da sprečimo to što je dobro, a da iskoristimo mane koje smo uočili", kazao je trener Partizana.

Rašović je poručio da Partizan sigurno neće primenjivati defanzivnu taktiku i samo se braniti tokom utakmice.

"Partizan nije klub koji se brani. Mi imamo svoju fudbalsku filozofiju. Ne smemo da zanemarimo činjenicu da je to ekipa koja je u vrhunskoj formi ovog proleća i koja je vezala osam pobeda. Naravno da zaslužuju poštovanje, ali nećemo ih preceniti".

Rašović će prvi put u karijeri voditi Partizan sa klupe u "večitom" derbiju.

"Za ovo sam živeo, potpuno sam spreman. Momci su veoma motivisani i znaju šta treba da rade i to me raduje. Sve je u našim rukama. Momci su srećnici što su dobili šansu da igraju ovakvu utakmicu. Nećemo podleći emocijama, neće nas one voditi, iako će biti mnogo želje i motiva", zaključio je Rašović.

"Večiti" derbi, 144. po redu, između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 19,30 časova na stadionu Partizana.

2024 © - Vesti online