Utorak 14.05.2013.
12:01
S. A. - Vesti - Foto: Vesti

Posle operacije - rehabilitacija

Stižu prijatelji: Doris Bošnjaković
 

"Ova plemenita žena iz Australije uvek u pravo vreme uputi pomoć mojoj ćerki, hvala joj za svu brigu i pažnju iskazanu tokom ovih godina.


Doris je trenutno kod kuće, imala je dve komplikovane operacije na kukovima i sada su joj bar bolovi malo ublaženi. Čeka nas, međutim, trnovit put. Slede dve nove operacije i ugradnje veštačkih kukova.

Doris nije lako, vezana je za krevet, urađena joj je resekcija glave butne kosti i same butne kosti, pa ne može da sedi u kolicima i pomera noge kao što je ranije činila", napisala je Slavica Polimčević-Bošnjaković "Vestima" po prijemu donacije.


Dok se ortopedi ne odluče za novi hirurški zahvat, Doris će provesti tri nedelje u Banji Koviljači na rehabilitaciji. Po povratku iz Banje, Bošnjakovićima u posetu dolaze stari prijatelji, porodica Sabadoš iz Holandije. Rezervisan je apartman na Zlatiboru, pa će se nekoliko dana svi družiti, a Doris prikupiti snagu za sve što je u narednom periodu očekuje.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online