Utorak 14.05.2013.
08:00
sheknows.com

10 seksi poteza koja morate da probate!

Seksi potez 1: Budite spremni!
Seksi trenuci mogu se desti kad ih najmanje očekujemo. Zato iskoristite šansu da veče učinite vatrenim već na kauču. neka vam vaš partner prstima nežno i polaka mazi kožu. Laki, senzualni dodir stvara golicav osećaj koji će istovremeno probuditi vaše telo i spremiti ga za seks.

Iznenadite svog partnera

Seksi potez 2: Zadržite odeću na sebi!

U srednjoj školi ste verovatno imali granice preko kojih niste išle: ispod majice, preko pantalona, itd. Pa, bilo je nešto u tim tinejdžerskiom danima, jer može zaista biti pravo uživanje "igrati" se sa partnerom preko odeće, dok se golicate i dodirujete preko tkanine. na taj način se gradi i određena vrsta neizvesnosti i iščekivanja na kontakt kožom.


Seksi potez 3: Pravite krugove!
Hajde da budemio iskreni: većina momaka su prosto zahvalni kada im podarite oralni seks. Ali to nije izgovor da "spavate na lovorikama". Umesto što samo dižete i spuštate glavu, koristite jezik da polako pravite krugove po njegovom "alatu". Unesite više akcije u ovaj poseban muški trenutak.

Seksi potez 4: Podarite mu mnošto malih poljubaca!
Umesto da jednostavno jurišate na njegove prepone, bolje je da polako stvorite zapaljivu atmosferu pomoću lakih i nežnih poljubaca. Zatim mu poljubite bradavice, područje ispod ruku, i sve tako nadole ka kukovima i preponama. Ovi poljupci čine sve nerve u telu napetim i zagrejanim.


Seksi potez 5: Nagnite se radi većeg uživanja!
Za veću stimulaciju u misionarskoj pozi pokušajte da prebacite kolena preko ramena vašeg dečka. Ugao pod kojim se ova poza odvija stvara veći pritisak na vaš klitoris, i daje vam veće šanse da doživite orgazam. Uz to, dobro bi bilo da stegnete zadnjicu i podignete prepone nagore, u trenutku doživljavanja vrhunca.

Seksi potez 6: Budite malo grublji!
Unesite malo grubosti u seks tako što ćete nežno grickati partnerove bradavice i ušne školjke. Na vrhuncu strasti korisno je ostetiti malu količinu bola, kako biste se vratili nazad u realnosti uživali potpuno u trenutku.

Seksi potez 7: Uspravite se!
Volite ja-sam-gore pozu jervam daje osećaj kontrole nad situacijom, a on je voli zbog toga što može samo da se zavali i gleda. Ali, ono što morate da znate jeste da će ako se uspravite u ovoj pozi on uživati još više. Ne samo da i jedno i drugo možete da uradite više uz pomoć ruku, već je i sam seks intimniji.

Seksi potez 8: Unesite neizvesnost!
Malo nepredvidljivosti tokom seksa može učiniti doživljaj još intenzivnijim. Dok ste u misionarskoj pozi recite mu da vas iznenadi miksovanjem pokreta: neka se malo povuče, neka uđe do pola, ili do kraja, naizmenično. Neka izbor pokreta ipak ostane na njemu.

Seksi potez 9: Pokažite se!
Iako vašu unutrašnju "lošu devojku" može uzbuditi mogućnost da je uhvate u akciji, vaše pravo ja će verovatno imati problem tokom seksa u toaletu. Ali vaše egzibicionističke porive možete zadovoljiti prostim seksom ispred otvorenog prozora, sa ugašenim svetlom. Stanite pred prozor, a on neka uđe u vas otpozadi. Osećaj je nezamenljiv.

Seksi potez 10: Pronađite novi ugao!
Kako biste imali orgazam tokom oralnog seksa, vaš partner mora držati konstantan snažan ritam. Najlakši način da se to postigne su pokreti jezika gore-dole, ali sigurno ćete doseći vrhunac dok on prelazi jezikom preko vašeg klitorisa. Taj položaj za njega može biti naporan i neudoban, ali je trik u tome da pronađete pravi ugao.

2024 © - Vesti online