Nedelja 12.05.2013.
15:06
Vestionline, Beta

Konte ponosan na rezultate Juventusa

Odbranili titulu u Seriji A - fudbaleri Juventusa

Juventus je u prošlom kolu pobedom protiv Palerma 1:0 obezbedio titulu šampiona.

"Posle dve izuzetno uspešne sezone u kojima smo osvojili dva 'skudeta' i postali vodeći klub u Italiji, nalazimo se u teškoj situaciji. Sjajno je biti šampion, to je velika čast i odgovornost, ali sledeća sezona će biti mnogo teža, jer moramo da potvrdimo našu vrednost i budemo među osam ekipa u Ligi šampiona", rekao je Konte, preneli su italijanski mediji.

"Moramo da shvatimo da moramo više da radimo, da se više žrtvujemo, da budemo odlučni, puni entuzijazma i snage. Tada ćemo imati priliku da ponovo ostvarimo dobar rezultat, inače nas čeka veoma teška sezona", dodao je on.

Antonio Konte sa trofejom italijanskog šampiona

Juventus će sledeche sezone pokušati da osvoji treću uzastopnu titulu u Seriji A, prvi put od 1930. do 1935. godine, kada su crno-beli pet puta uzastopno bili šampioni.

"Pre nego što budemo radili na taktici i fizičkoj snazi, moramo da radimo i na psihologiji igrača. Ako niste koncentrisani, noge vas neće slušati. Za mene su tri stvari najvažnije: um, srce i noge. Um sve pokreće, a veliko srce pomaže igračima da uspeju", rekao je Konte.

2024 © - Vesti online