Najmlađima najviše treba

Obradovane: Majke sa bebama
 



- U paketima u kojima su bile brižljivo spakovane cucle, flašice, zekice, kozmetika i ostale potrepštine preko potrebne tek rođenim bebama, našlo se ponešto i za majke. Iskreno se nadamo da će im dobro doći i bar malo ih obradovati dok ne dođe vreme da izađu iz bolnice, držeći u svom naručju svoje najveće blago i životnu radost - rekao je predsednik Crvenog krsta Prijedor Zoran Veselinović, najavivši brojne aktivnosti tokom svečane nedelje ove organizacije.


Tako će ova najveća svetska humanitarna organizacija, sastavljena od nebrojeno volontera i profesionalaca koji rade u neposrednom kontaktu sa onima u nevolji posetiti i štićenike doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Čirkin Polju kod Prijedora. Pored toga, posetiće i nekoliko ugroženih porodica i uručiti im pomoć.


- Važnu godišnjicu naše organizacije, koja slavi vek i po humanosti, odlučili smo da obeležimo i tako što ćemo održati mini-izložbu radova učenika, likovnih i literarnih, koje su mnogobrojni osnovci radili upravo na ovu temu. Osim toga, štićenicima u Čirkin Polju ćemo uručiti značajne količine hrane i polovne odeće - kazao je Zoran Veselinović, potvrdivši da će tim aktivnostima Crveni krst Prijedor zaokružiti planirane akcije u ovoj nedelji Crvenog krsta.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online