Petak 10.05.2013.
12:01
S. A. - Vesti - Foto: Vesti

Korak po korak do kuće iz snova

Ovoga puta 250 evra darovao je mladoj porodici Petković, majci Snežani, ocu Goranu, te njihovim sinovima Nemanji i Aleksandru.

Vredni i uporni: Snežana i goran Petković sa decom

 
Nije prvi put da ovaj plemeniti čovek pomaže Ristovićima, nekada domskoj deci, da sviju pravo porodično gnezdo i pruže svojoj deci dom kakav nikada nisu imali i o kojem su maštali.


"Dragi Petkovići, ova donacija je namenjena za kupovinu električnog šporeta, a ako ste ga u međuvremenu kupili, onda novac upotrebite za početak radova na kupaonici", sugerisao je Nenad Glišić, ne propuštajući da im napiše da ih voli i da im želi sve najbolje.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Ristovićima, koji korak po korak grade svoj dom, polako, ali promišljeno, uživajući u činjenici da već sada liči na ono o čemu su toliko dugo sanjali, i ovaj prilog dobro će doći i sigurno će ga kao i do sada na najbolji mogući način iskoristiti.


A dobrotvor iz Danske će i dalje, nema sumnje, pružati podršku mladoj porodici iz Ristovca koja je odlučila da se u ovim teškim vremenima izbori za svoje parče sreće.

2024 © - Vesti online