Četvrtak 09.05.2013.
22:19
Vestionline, Blic

Zvezda povlači sve igrače iz reprezentacije?!

Juniori KK Crvena zvezda

Zbog toga na Malom Kalemegdanu razmišljaju i o pokretanju krivične prijave protiv Dejana Tomaševića, potpredsednika KSS zaduženog za takmičenje, zato što je, po njima, nasilno dodelio titulu večitom rivalu.
 

"Saopštenje komesara juniorske lige je nekompetentno i neusaglašeno sa zakonom o upravnom postupku, pa kao takvo za nas ne postoji. Mi ne priznajemo da je juniorski prvak Partizan, jer je Tomašević odlučio pobednika nasilnim putem. Zvezda će posle pravne analize i odluke Predsedništva verovatno podneti krivične prijave protiv Tomaševića, komesara lige za mlađe kategorije Aleksandra Rašinca i ostalih učesnika u pravljenju grubog falsifikata i iznošenja neistina", kažu u klubu.

Uz to, Zvezda će verovatno povući svoje igrače i trenere iz svih reprezentativnih selekcija.

"Savez ne poštuje Crvenu zvezdu, to se vidi iz ovih odluka, ali na narednom sastanku predsedništva tražićemo da se prispitaju naši odnosi sa KSS. Partizan u Kući košarke drži sve pod svojom kontrolom i preko potpredsednika za takmičenje, Tomaševića, rade šta hoće. Zbog toga će Zvezda preispitati svoje odnose sa KSS u smislu daljeg učešća naših igrača i trenera u reprezentativnim selekcijama", najavljuju u klubu sa Malog Kalemegdana.

Juniori Zvezde pobedom počeli završni turnir Evrolige

 

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su počeli završni turnir Evrolige za juniore u Londonu, pošto su danas savladali Kinu sa 86:61 (24:10, 19:16, 23:11, 23:21).

 

Zvezdu je predvodio Dušan Ristić sa 18 poena i 16 skokova, dok je Marko Tejić postigao 18 poena, a Marko Gudurić 10.

 

Zvezda će u sledećoj utakmici igrati u petak protiv španskog Huventuda, koji je u prvom meču dobio litvanski Lijetuvos Ritas sa 77:65.

2024 © - Vesti online