Četvrtak 09.05.2013.
11:38
Vestionline

Nikola Rađen žuri i juri kroz Beograd

Isekao i ženu na pešačkom prelazu
 

Ekipa emisije "Paparaco lov" pratila je Rađena, pa je umesto nekih škakljivih ljubavih scena snimila njegovu jurnjavu po gradu. U Ulici vojvode Stepe, gde je dozvoljena brzina 40 kilometara na sat, vaterpolista je vozio mnogo brže, a u trenutku kada su mu zasmetali automobili koji su stajali ispred njega, on je stisnuo gas i uleteo u nedozvoljenu žutu traku kuda idu tramvaji.


Kako se može videti na snimku, nije bilo zastoja, već su automobili ispred Rađena stali da propuste ženu na pešačkom prelazu. Međutim, on je prošao tik pored nje, a žena je ostala ukopana i u šoku, dok je vaterpolista još brže preleteo kružni tok i nastavio ka autoputu.

Na autoputu ga je sačekala uobičajena gužva za dan i vozila koja su se kretala manje-više propisanom brzinom - 80 km/h. Ali ni tu Nikola nije imao strpljenja. Vozio je i obilazio krajnjom desnom zaustavnom trakom, odnosno namenjenom autobusima gradskog saobraćaja. Ekipa "Paparaco lova" nije uspevala da mu prati trag, pa su ga sustigli tek kod isključenja za Bežanijsku kosu, a onda i kod Sportskog centra 11. april.

2024 © - Vesti online