Sreda 08.05.2013.
14:33
Kurirsport

Murinjo želi Matića, Subotića i Markovića u Čelsiju

Napravio spisak - Žoze Murinjo

Na spisku eventualnih pojačanja Čelsija za narednu sezonu nalaze se čak trojica srpskih fudbalera. Reč je o sjajnom veznjaku Benfike Nemanji Matiću, defanzivcu Burusije Nevenu Subotiću i napadaču Partizana Lazaru Markoviću.

Navodno, jedan od prioriteta portugalskog stručnjaka, biće dovođenje Nemanje Matića. Sjajni srpski internacionalac je 2009. godine za "samo" 1,5 milion funti prešao iz Košica u Čelsi, međutim, nije dobio šansu na "Stamford Bridžu".

Sada je klauzula u ugovoru Matića neverovatnih 50 miliona evra, a za njega su pored Čelsija zainteresovani i mančesterski rivali, PSŽ, Monako...

Novinari iz Engleske smatraju da bi idealno pojačanje u defanzivnoj liniji bio štoper Dortmunda Neven Subotić. Srpski fudbaler je ove sezone sjajno komandovao odbranom nemačkog kluba i tako privukao veliku pažnju najjačih evropskih klubova.

Napadač Partizana Lazar Marković se već duže spominje kao novo pojačanje ekipe sa Čelsija. Engleski mediji hvale mladog i talentovanog napadača crno-belih i navode da su pored "plavaca" za njega veoma zainteresovani Inter, kao i Liverpul.

Po svemu sudeći kapitenu reprezentacije Srbije i fudbaleru Čelsija uskoro će se u ekipi pridružiti još nekoliko srpskih igrača.

2024 © - Vesti online