Utorak 07.05.2013.
15:11
Blic.rs

Leonardo gurnuo sudiju, PSŽ-u "visi" titula

Problemi za sportskog direktora PSŽ - Leonardo

Leonardo je gurnuo arbitra Aleksandrea Kastra, a prema pravilniku, kazna za ovaj čin mogu biti suspenzija na godinu dana, i što je za Pari sen Žermen još gore, oduzimanje bodova.

Klub ima sedam bodova više od drugoplasiranog Marseja, ali bi zbog ovog nepromišljenog poteza mogao da dovede u pitanje svoj status na tabeli, prenosi "L'Ekip".

Protiv Valensijena, tim Karla Anćelotija je sa igračem manje uspeo u finišu da dođe do izjednačenja. Razlog za bes Leonarda bilo je isključenje Silve u 43. minutu.

"Ovo što se dešava je van pameti, nema logike. Ako se ovo nastavi, imaćemo 10 suspendovanih igrača. To je nemoguće i neprihvatljivo. Ovo je sudija koji je na 10 utakmica dao 48 žutih i pet crvenih kartona, nije u redu da takav arbitar deli pravdu na ovako važnom meču", rekao je Leonardo.

U spornom momentu, Silva je uhvatio arbitra sa obe ruke, pa mu je Kastro pokazao direktan crveni karton, na šta se osvrnuo i Anćeloti.

"Crveni je malo čudan i uvrnut, to je bila mala i beznačajna reakcija, refleks, ništa ružno ni specijalno nije uradio. Dotakao je sudiju, to nije ništa", rekao je Anćeloti.

2024 © - Vesti online