Četvrtak 29.10.2009.
12:19
Vestionline

Džordž Kluni kao Frenk Sinatra

Skorseze je započeo pripreme za snimanje filma o povezanost Sinatre i mafije, pa planira da glavnu ulogu dodeliti svom omiljenom glumcu Leonardu Dikapriju.

Međutim, Sinatrina ćerka želi da njenog oca glumi zgodni Džordž Kluni.


Iako cela porodica, sa ćerkom na čelu, navija Frenka glumi Kluni, a Skorseze da ga otelotvori Dikaprio, studio "Mandalay Entertainment" koji film producira navija da Skorseze angažuje treću osobu - Džonija Depa.

Premijera filma je zakazana za 2011. godinu. Glavni producent filma i scenarista je Fil Alden Robinson, pa se pretpostavlja da će njegova biti poslednja.

Frenk Sinatra, sin italijanskog emigranta, rođen je u radničkoj porodici. Kao mladić je počeo da se bavi muzikom, prvo u maloj grupi, a zatim samostalno. Postepeno niže uspehe i privlači mnoštvo devojaka.

Međutim, procvat roka zadaje ozbiljan udarac njegovoj karijeri. Sinatra tada kreće u filmske vode i dobija ulogu u filmu „Odavde do večnosti“, za koju osvaja Oskara za najbolju sporednu ulogu 1953.

Od tada se paralelno bavi glumačkim i pevačkim poslom. Autor je stotinak albuma, a nastupio je u 58 filmova.

Kao i većina holivudskih zvezda, čitavog života je punio stranice žute štampe svojim brakovima, avanturama, vezama s mafijom i svojom sklonošću piću.

2024 © - Vesti online