Utorak 07.05.2013.
13:37
Telegraf

Maja za Žarka: On je đubre!

Za Žarka je imala samo reči "hvale": On je zao, perfidan, đubre, devojčica, prdi, smrdi i ne kupa se
 

Ava se svim silama trudila da bude u centru pažnje, čak se u jednom momentu popela na binu u dvorištu i s krunom na glavi plesala u svom histeričnom maniru, da bi se u jednom trenutku našla na podijumu s Urošem, koji je celo veče proveo sa Sindi.

Žarko i Željko zajedno su proslavljali uskočivši u bazen, na opšte oduševljenje prisutnih, da bi kasnije presekli tortu, dok su im u međuvremenu prilazile brojne obožavateljke i blicevi sevali na sve strane.

Iako su mnogi tipovali da će Dragutin Topić odneti pobedu, to se nije desilo, a da je i sam atletičar bio iznenađen dokazuje i to da nije imao strpljenja za novinare, dok su i mnogi ukućani primetili da je vidno neraspoložen.

Maja Volk i Maja Nikolić su Topa smatrale za favorita. Nikolićeva je, malo je reći, bila ogorčena Žarkovom pobedom, te se nije libila da izvređa “devojčicu”.

- Smešno, odvratno i fuj! Dragutin je apsolutni pobednik, a Žarko je zao, perfidan, đubre, devojčica, prdi, smrdi i ne kupa se! – oštra je bila Nikolićeva, koja je prokomentarisala i pomirenje s Vendi i dodala da je Vukelićeva jedna divna žena.

Ko o čemu....

I “Vendeta” se prilično zabavljala na žurki, nije krila da je malo popila. U razgovoru

Soraja je sponzoruša i loš primer devojkama

se najviše bavila Sorajom, za koju je rekla da je sponzoruša i da daje loš primer mladim devojkama, u čemu joj se Aneta pridružila potvrđujući da starleta nije radila ništa po kući.

- Ona misli ako napumpa usne, grudi i dupe, i tako pošalje poruku mladom svetu: “Pumpajte se, budite lenji, parazitirajte, budite lepi, okačite Luj Vitona i preživećete!” – rekla je Vendi i dodala da ona sama voli napumpano, ali je Soraja štetočina jer “broji avione” i ništa ne radi.

Slavko se skoro celo veče držao po strani, a za Telegraf je rekao da mu žena ipak nije pravila probleme zbog Nikolićeve, ali i to da mu je najviše zasmetalo kada je Maja počela da ga dodiruje i kada je par puta pokušala da ga poljubi u prolazu par puta, te je zbog toga zatražio da se udalji od njega.

2024 © - Vesti online