Ponedeljak 06.05.2013.
12:01
S. A. - Vesti - Foto: V. Sekulić

Priča koja u srce dira

Pleni ljupkošću: Jelena Pavlović

Među njima je i Nada Maksimović iz Gold Kosta u Australiji koja je poželela da stupi u kontakt sa Tiosavom Pavlovićem, ocem ove devojčice, i pošalje prilog od 250 AUD u ime svoje porodice.


Sarajka, koja 25 godina živi u Australiji, kaže da ju je duboko dirnula sudbina ove devojčice s kojom se priroda surovo poigrala i da želi da joj pošalje novčani prilog, ali i da joj povremeno, posebno kad su praznici u pitanju, pošalje i neki lep i zanimljiv dar, nešto čemu bi se Jelena sigurno obradovala.

- Problem sa kojim je Jelena rođena, na sreću, ne javlja se često, ali zato deci koja ga imaju zaista moramo pomoći. Razumem borbu njenog oca, i sama sam roditelj, i znam koliko mu je važno da za nju nađe najbolje rešenje. Mislim da bi ovakve sudbine i ovakve priče trebalo staviti na naslovne strane novina, da se nad njima duboko zamislimo i pokrenemo - rekla je naša čitateljka Nada Maksimović.

 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online