Nedelja 05.05.2013.
19:17
Vestionline, B92

Stivens: Serena neće da me pogleda od poraza u Melburnu

Nema više ljubavi između Serene Vilijams i Sloun Stivens

"Nije progovorila reč sa mnom, nije mi rekla zdravo, nije pogledala u mom pravcu, niti je bila u istoj sobi sa mnom otkad sam je pobedila na Australija Openu. To bi trebalo svima da ilustruje kakva je Serena, kako je za kratko vreme prešla put od lepih stvari na moj račun do toga da me je ’otpratila’ na Tviteru", kaže razočarana Sloun Stivens.

"Ozbiljno! Ljudi treba da znaju. Svi misle da je ona druželjubiva, prijateljski nastrojena, da je ona ovakva i onakva, ali to nije realnost“, dodala je mlada Amerikanka.

Stivens je odgovorila na zagonetni Serenin tvit: "Ja sam te napravila" dva dana posle meča u Melburnu.

"Razmišljala sam u stilu: "Zar stvarno misliš da ne znam da je to upućeno meni", kaže Stivens za koju se govorila da je bila jako bliska sa Serenom, ali mlada Amerikanka to demantuje.

"Oduvek sam govorila da je Kim Klajsters moja omiljena teniserka", rekla je Sloun i ispričala svoje prvo iskustvo sa Serenom: "Kada sam imala 12 godina, čekala sam nju i Venus ceo dan kako bih dobila autogram. Prošle su pored nas tri puta i nijednom nam nisu potpisale postere. Držala sam taj poster neko vreme u sobi, bila sam očajna što ga nisu potpisale. Onda sam to prebrodila i našla sam drugu teniserku koju ću voleti, one mi se više nisu dopadale", dodala je Stivens.

2024 © - Vesti online