Subota 04.05.2013.
18:33
Vestionline, Blic

Ferguson za Ronalda nudi 70 miliona evra i Ćićarita

Vraća se na "Teatar snova"? - Kristijano Ronaldo

Prema pisanju britanskog tabloida "San", novi šampion Premijer lige nudi "kraljevskom klubu" iz španske prestonice 70 miliona evra i Havijera Ćićarita Ernandeza u zamenu za Ronalda.

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson je prvo hteo da izvede trampu nudeći Realu pomenutu sumu i Nanija, ali kako Madriđani nisu bili zainteresovani za tu varijantu, dobili su drugu mogućnost.

Real, navodi "San", želi Ćićarita u svojim redovima, pa je ser Aleks odmah reagovao i "neznatno" promenuo ponudu za 28-godišnjeg Kristijana Ronalda.

Portugalac je proveo šest sezona u Junajtedu pre nego što se 2009. preselio u glavni grad Španije. Do tada je, nastupajući za klub sa "Old Traforda", odigrao 292 utakmice i 118 puta bio strelac, osvojivši sa mančesterskim klubom Ligu šampiona (2008. godine), klupsko prvenstvo sveta, tri titule u Premijer ligi, jedan FA kup, dva Liga kupa i jedan trofej Komjuniti šilda.

Sa Realom je po jednom bio prvak, osvajač Kupa i Superkupa Španije, a na 195 nastupa dao je čak 197 golova za Madriđane.

U slučaju da do dogovora ne dođe, uprava Reala je svejedno zainteresovana da 30 miliona plati na ime odštete za dovođenje 24-godišnjeg Ćićarita, koji je na 113 mečeva za Junajted postigao 48 golova i sa klubom osvojio dve Premijer lige.

2024 © - Vesti online