Četvrtak 29.10.2009.
12:21
Vestionline

Kojoti ubili kanadsku folk pevačicu

Tejlor Mičel

Devojka koja je, po pisanju kanadskih medija, bila zvezda u usponu, umrla je u bolnici pošto su je kojoti napali dok je stopirala u parku Kejp Breton u Novoj Škotskoj. Kad su čuli povike nesrećne Mičelove prolaznici su alarmirali rendžere, koji su uspeli da ubiju jednog kojota, dok za drugim još tragaju.

Pevačica, koja je takođe i pisala stihove za svoju muziku, prebačena je helikopterom u bolnicu u Halifaksu. Tejlor je bila izuzetno teško povređena, izgubila je i mnogo krvi, tako da su u bolnici nedugo po dolasku mogli samo da konstatuju njenu smrt.

"Kojoti se obično plaše ljudi. Ovo je bio izuzetno redak slučaj napada... Kojoti koje su rendžeri zatekli po dolasku na mesto nesreće bili su izuzetno agresivni", rekla je Bridžit Ledžer, portparol Kanadske konjičke policije.

Što se tiče Tejlor Mičel, ona je tek pre dva meseca napunila 19 godina i bila je nominovana za Nacionalnu nagradu za folk pevače u konkurenciji mladih pevača.

"Rečima je nemoguće opisati tugu i tragediju zbog gubitka tako divne, saosećajne, živahne i neverovatno talentovane devojke. Toliko je bila uzbuđena zbog događaja koji su bili pred njom", stoji u saopštenju Lize Vajc, menadžera nastradale pevačice.

2024 © - Vesti online