Petak 03.05.2013.
18:25
Vestionline

Murinjo: Najgori sam u istoriji Reala!

Ide gde ga vole - Žoze Murinjo

Real je ispao od Borusije iz Dortmunda u polufinalu Lige šampiona, a čelnici kluba i navijači su za taj, kao i za neuspeh u Primeri, okrivili portugalskog stručnjaka.

"Za 21 godinu, 18 trenera i pet polufinala, najgori je Murinjo", kazao je "Specijalni" i dodao: "Još ne znam da li ostajem ili idem, prvi koji će to saznati su moja žena i deca", kazao je Murinjo za kojeg se već mesecima spekuliše da će sledeće sezone ponovo biti trener Čelsija.

"Jedino što mogu da potvrdim je da imam još pet utakmica do kraja sezone, kao i finale Kupa, a onda ću pričati sa predsednikom kluba o svom statusu. Sešćemo kao prijatelji i popričati u miru i tišini. Bez obzira na sve, sa istim zadovoljstvom, profesionalizmom i ponosom ću raditi u klubu još mesec ili dva", dodao je Murinjo.

Ronaldo: Baš me briga da li  Murinjo odlazi iz Reala!

 

Najbolji fudbaler Real Madrida, Kristijano Ronaldo, izjavio je da mu je potpuno svejedno da li će Žoze Murinjo ostati trener Madriđana ili ne.

 

"Svejedno mi je hoće li Murinjo ostati ili otići, skoncentrisan sam samo na Real", kaže CR9.

 

"Imam još dve godine ugovora i nisam zabrinut oko produženja, samo želim da pobeđujem", dodao je Kristijano Ronaldo.

Portugalac je rekao da ne oseća pritisak javnosti, već ga jedino sam sebi nameće.

"Ne osećam pritisak javnosti. To mi ne predstavlja problem. Pritisak je samo ono što sam sebi namećem. Nisam rekao ništa loše ni o jednom svom bivšem klubu, a tako će biti i kad napustim Madrid. Moja dostignuća u klubu ne mogu da budu izbrisana, osvojili smo i Kup kralja posle 20 godina. Ponosan sam što sam trener Reala koji je prekinuo hegemoniju Barselone", dodao je Murinjo.

On se takođe osvrnuo na ponašanje jednog fudbalera, koga nije hteo da imenuje, ali se pretpostavlja da je mislio na kapitena Ikera Kasiljasa.

"Problemi u ekipi se javljaju kada mislite da ste iznad ostalih. S igračima koji druge smatraju jednakima, nikad nisam imao problema", zaključio je portuglalski trener.

Murinjo je rečima da ga u Madridu mrze, pogodile su navijače Reala koji su ga automatski precrtali. Za razliku od Čelsija i Intera gde ga navijači obožavaju i gde će mu uvek biti otvorena vrata, Murinjo je ovoga puta postupio malo nepromišljeno.

"Kurvin sine", bile su samo neke od uvreda na račun Posebnog, a ništa bolje nije prošao ni njegov pomoćnik Aitor Karanka, koji je takođe izvređan.

"Manekenu, da li ti je Murinjo promenio pelene", poručili su frustrirani Madriđani.

2024 © - Vesti online