Petak 03.05.2013.
12:00
S.A - Foto: Vesti

Podrška u dobru i zlu

SREĆNA PORED SINA: Gordana Nedeljković

Počele su da pomažu Goci pre deset godina kada ih je duboko potresla sudbina devojčice koja je rasla u svetu tišine, u domu za decu bez roditeljskog staranja. Radovale su se kada se vratila pod okrilje majčine nove porodice, trudile su se da joj pomognu, iskreno je zavolele...


Bile su iznenađene kada su saznale da će njihova mezimica postati majka, ali su joj pružile podršku, radovale su se kada je mali Radovan došao na svet. I ovu donaciju poslale su od srca, a uoči praznika u "Vestima" ju je preuzela Gocina majka Vanja Ristović.


- Hvala baki i teti, kako ih od milja zovemo. One su zaista deo naše porodice, bile su uz nas u trenucima velikih iskušenja, a i sada sa nama uživaju u sreći koja je sa Radovanom stigla u naš dom. I Goca i ja želimo da im poručimo da su uvek dobro došle u našu kuću i da će nam učiniti veliku čast da ih ugostimo - rekla je Vanja Ristović.


Vanja kaže da se Gordana ne odvaja od sina. Kao baka ona uživa u ćerkinoj sreći, jer niko bolje od nje ne zna šta znači odvojiti se od tek rođenog deteta i koliko je kasnije teško pridobiti ljubav i poverenje. Vanja i Gordana su i pored svih nevolja u tome uspele, a Radovan ih je još više zbližio.

POZIV DONATORIMA  

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online