Petak 03.05.2013.
00:40
Beta

Mjuzikl o "Spajsicama" skinut s repertoara jer je "glupava"

Prema oceni kritičara, predstava je bila "troma, bez ukusa i pouke" i "nedostajala joj je svaka iole originalna ili izazovna iskra"
 

Producentkinja Džudi Krejmer, koja je inače producirala i hit mjuzikl "Mama Mia" o grupi ABBa, izjavila je da se predstava razvijala i da je postala vedrija, lakša i zabavnija, ali da uprkos sjajnoj publici i pozitivnim povratnim informacijama, jednostavno nisu mogli da predstavu održe na repertoaru.

Prema oceni kritičara, predstava je bila "troma, bez ukusa i pouke" i "nedostajala joj je svaka iole originalna ili izazovna iskra". Osim nekoliko hitova kao što su "Wannabe", "Stop" i "Who Do You Think You Are?", kritičari smatraju da repertoar "Spajsica" nije bio dovoljan za dvoipočasovni mjuzikl.

Grupa je saopštila da, iako "Viva Forever" neće nastaviti da se prikazuje u londonskm Vest Endu, one su "oduševljene što su hiljade ljudi koje su gledale mjuzikl uživale" kao i one. Pet članica grupe "Spajs gerls" postale su poznate 1996. godine i prodale su 75 miliona ploča.

2024 © - Vesti online