Subota 20.02.2010.
21:55
Vestionline

Nekompletna Srbija demolirala Kanadu

Selektor Dejan Udovičić nije mogao da računa na Filipovića, Udovičića, Nikića, Gaka, dok je Soro sedeo sve vreme na klupi. Debi u reprezentaciji zabeležili su vaterpolisti Vojvodine Miličić i Vuksanović.

"Kanada je u ovom sastavu u rangu Turaka. Probali smo neke igrače, dali im šansu da se vide u drugačijim ulogama u odnosu na one koje su imali do sada", rekao je Udovičić.

Selektor Kanade Dragan Jovanović zahvalio se na gostoprimstvu VS Srbije i kazao je da je ova utakmica za njegov tima bila dobra praksa.

"Samo petorica igrača sa svetskog prvenstva su tu. Učimo, to je sve veliki i dug prioces koji sam već jednom prošao. Ovo može da boli, ali je najbolje da se uči na taj način igrajući protiv svetskih šampiona", izjavio je Jovanović.

SRBIJA: Soro, Avramović 3, Gocić, Vuksanović, Miličić, D. Pijetlović 3, Ćuk 1, Aleksić 1, Rađen 2, Vapenski 2, Prlainović 1, S.Mitrović 2, G.Pijetlović, B.Mitrović. Selektor: Udovičić.

KANADA: Randal, Kudaba, Bikari 2, Bojd, Robinson, Flod, Konvej, Elroj, Dakich, Vikalo, Miler, Glišić. Selektor: Jovanović.

2024 © - Vesti online