Četvrtak 02.05.2013.
10:04
Vestionline, Beta

Radonjić: Zaslužili smo preokret

Morali smo da se prilagodimo okolnostima - Dejan Radonjić

"Nakon završnog turnira (Jadranske lige) u Laktašima i povrede Vuka Radivojevića u finalu, kao i Borisa Savovića na poslednjem treningu pre utakmice morali smo u hodu da se prilagodimo. To je Vojvodina znalački iskoristila i dobro nas namučila. Ipak smo na kraju uspeli da odigramo skoncentrisano i zasluženo slavimo", rekao je Radonjić posle pobede 86:85.

Vojvodina je vodila skoro sve vreme, a 77 sekundi pre kraja je vodila i s osam poena razlike. Zvezda je pobedila pet sekundi pre kraja, trojkom Simonovića.

"Ostavili smo prostora u poslednjem napadu za najiskusnijeg igrača koji je bio jako raspoložen večeras. Igoru Rakočeviću smo dali slobodu u poslednjem napadu koji je našao sjajno rešenje uposlivši usamljenog Simonovića", rekao je Radonjić.

Radivojević će pauzirati bar sedam dana zbog povrede ramena. Jedan od junaka pobede Simonović kazao je da je timu možda i previše opalo samopouzdanje.

"Jako teška utakmica, u jako teškom trenutku za nas. Mi smo posle Fajnal fora bili u velikom grču i palo nam je samopouzdanje možda i previše. Dobro je što smo pobedili. Moramo da popravimo igru, a to ćemo uraditi samo ako bolje radimo i treniramo", rekao je Simonović.

2024 © - Vesti online