Sreda 01.05.2013.
20:47
telegraf.rs

Ava: Soraja će biti izbačena!

Prava je šteta da ispadne bilo koja guz... pardon, devojka: Ava Karabatić (levo) i Soraja Vučelić
 

Na pitanje Velikog Brata od koga ćemo se uskoro oprostiti, hrvatska starleta je odgovorila da joj je pre svega žao što njena zemlja ne glasa i da je to veliki hendikep, ali da veruje da još nije došlo vreme da ona napusti kuću, pa će verovatno Soraja da ispadne.


- Ako posmatramo sa strane rijalitija i što je zanimljivo i neophodno u rijalitiju, Maja Nikolić se nije davala u igrama, ali su se oko nje dešavale svađe, suze, a to je ljudima zanimljivo. Soraja je bila neutralna - rekla je Ava svoje mišljenje.


Ona je dodala da bi Maju Nikolić trebalo da bude sramota koliko laže, a posle se ”liže” sa Vendi.


Karabatićeva je objasnila zašto su se svi ukućani urotili protiv Soraje. Naime, ona kaže da Soraja nije ni sa kim bliska, izolovala se, i kao takva je laka za napadanje. Ava veruje da je Žarko stao na stranu Soraje jer je gledao sve od početka što je Maja Nikolić radila ukućanima, i on to pamti, jer, kako kaže, ”ne možeš zaboraviti rečenice koje bole”.


Ava se slaže sa Žarkovim mišljenjem i dodaje da je on s razlogom nominovao Maju Volk i Topa, jer uvek stoji iza svojih reči i ne menja mišljenje kao drugi.


Sledeće izbacivanje je u četvrtak, 2. maja, a veliko finale u ponedeljak.

2024 © - Vesti online