Utorak 30.04.2013.
09:23
Vestionline

Poslanik se popeo na haubu i vređao policiju

Nikolić tvrdi da se policija stavila na stranu nekih partija

Incident se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, kada je poslanik u Skupštini Srbije Dragan Nikolić sa grupom pristalica, zaustavio kolonu od desetak vozila ispred zgrade Policijske uprave, popeo se na haubu automobila i uputio niz psovki i uvreda policijskim službenicima interventne patrole.

Kolona je nastavila kretanje po gradu uz neprekidno uznemiravanje javnosti stvaranjem buke i trubljenjem automobila, ističe se u saopštenju policije.

Na raskrsnici Partizanske ulice i Ive Lole Ribara narodni poslanik D. N. je izašao iz automobila i vređajući i preteći pokušao da fizički napadne načelnika Policijske uprave u Vranju, Slađana Velinovića, koji se nalazio na trotoaru, kaže se u saopštenju policije. Napad su sprečili članovi stranke.

Poslanik NIkolić se sa partijskim kolegama kroz Vranje vozao pošto su objavljeni prvi rezultati izbora za savete mesnih zajednica u tom gradu. Nikolić je odbio da komentariše incident, ali je rekao da se policija otvoreno stavila na stranu jedne stranke i ometala aktiviste naprednjaka u izbornim radnjama.

"Neću da komentarišem ništa, ali jedan deo policije je na sve načine ometao naše aktiviste. Naravno ne svi, jer tamo ima i poštenih ljudi. Jedan inspektor je čak cepao plakate na kojima je Aleksandar Vučić", rekao je Dragan Nikolić za "Južne vesti".

2024 © - Vesti online