Ponedeljak 29.04.2013.
21:45
Mondo

"Prodidži" festival dolazi na "Egzit"

Rado se vraćaju u Srbiju - "Prodidži" ponovo na "Egzitu"
 

"Warriors Dance" veče na "Egzitu" predvodiće kultni sastav "Prodidži", koji su ujedno i osnivači ovog festivala, a pored njih nastupiće i već najavljeni DJ Fresh sa svojim live bendom, Feed Me (DJ set), The Protoypes, Brookes Brothers, kao i najnoviji članovi R:Evolucije, sastavi South Central i Eyesburn.

Oraganizatori "Egzita" kažu da su ponosni što se jedan od najznajčajnijih svetskih bendova svih vremena pridružuje organizacionom timu "Egzita".

"Posebnu ekskuzivu daje činjenica da će izdanje Warriors Dance na "Egzitu" biti jedino izdanje ovog festivala na evropskom tlu u 2013. godini", izjavio je Ivan Milivojev, jedan od osnivača festivala "Egzit".

"Warriors Dance" donosi eksplozivnu mešavinu jakih bitova i režećih gitara, vanvremenske dance hitove grupe "Prodidži" i fuziju muzičkih pravaca koji dižu atmosferu do vrhunca i dalje, čineći ga jedinstvenim festivalskim iskustvom. Cela tvrđava će biti dekorisana urbanim umetničkim instalacijama i stotinama "Warriors Dance" zastava koje će najaviti i dati podlogu nadolazećem spektaklu.

2024 © - Vesti online