Ponedeljak 29.04.2013.
11:09
Telegraf.rs

Sa Pintu: Vermezović priča gluposti!

Portugalac je nazvao takve tvrdnje glupostima koje ga vređaju, dodajući da kao trener mora da zaštiti svoje igrače.

"Vermezović priča gluposti i iznosi stvari koje nemaju veze s istinom. Pročitali su mi neke njegove izjave koje su uperene protiv Zvezde. To me vređa i hoću da zaštitim moje igrače od stvari koje nisu nimalo sportske. Znam da su pod pritiskom i da žele dodatno da nas opterete u ovoj trci, ali računi se ipak svode na kraju", rekao je Sa Pintu za "Sport" i obrazložio šta mu je najviše zasmetalo.

"Ne znam zašto se sada bave nama kada su imali 11 bodova prednosti. Svesni su verovatno da sada nisu sigurni, pa prebacuju loptu u naše dvorište. Imao sam dosta razloga da kažem ranije neke stvari kada su u pitanju njihovi mečevi sa Javorom ili Radom. Nisam se oglašavao ni na priče da je BSK postao "Partizan 2" i da grizu iz drugih interesa kao još neki. To je njihovo pravo, ali ne mora svaki naš korak da bude pod ogromnom lupom", rekao je Portugalac i dodao:

"Moramo da se respektujemo u ovoj profesiji. On bi trebalo da poštuje moge igrače, kao što ja poštujem njegove. Moramo biti fer. Ne mogu da dozvolim da neko tako priča protiv mojih igrača, koji su veliki borci i koji se pošteno bore za bodove", preneo je "Kurir" reči Sa Pinta.

2024 © - Vesti online