Ponedeljak 29.04.2013.
01:25
Pulsonline

Gordana Bjelica napustila Farmu

Gordana Bjelica izgubila u kvizu znanja, ali i dobila najmanje glasova publike
 

Najviše glasova od tri dame dobila je Zorica Marković – 46,35, druga je bila Jovana Nikolić sa 36,18, a Gordana Bjelica je dobila 17,47 i ona je sinoć napustila imanju u Lisoviću.

U ime Jovane Nikolić u studiju sa Aleksandrom Jeftanić je govorila Svetlana Nikolić, mama ove farmerke. Prema njenim rečima, Jovana se predstavila kao porodično vaspitana, vredna, radna i da nije učestvovala u svađama.

Mama Jovane je rekla što se tiče navodnog seksa između Danijela i njene ćerke, da ona misli da tu nije bilo seksa, već običnog ljubljenja i da njoj deluje da je to obična simulacija.

Brat Zorice Marković Milan Marković nema nikakve zamerke na ostale farmere, a za svoju sestru je rekao da je i kod kuće jako temperamentna.Teodora Bjelica, ćerka Gordane Bjelice, tvrdi da između njene majke i Ere i Ekrema ni u jednom trenutku nije bilo emocija sa njene strane i da ih ona doživljava samo prijateljima.

Sinoć smo imali priliku po prvi put da vidimo spot za himnu ovosezonskih farmera koji provode vreme na imanju u Lisoviću.

2024 © - Vesti online