Petak 26.04.2013.
13:32
Vestionline, Beta

Bajern demantuje da ima ugovor s Levandovskim

Ima ugovor još jednu sezonu sa "milionerima" - Robert Levandovski

Bajern je to saopštio pošto je nemački dnevnik "Bild" objavio, bez navođenja izvora, da je Poljak Levandovski već potpisao dva ugovora s Bajernom, jednim koji počinje ove godine i jednim za 2014.

Novi šampion Nemačke saopštio je da "nema ugovor s Robertom Levandovskim".

Mediji već mesecima spekulišu o mogućem prelasku Levandovskog u Bajern. Levandovski prema ugovoru treba da igra još jednu sezonu za Borusiju.

Spekulacije su postale učestalije pošto je Levandovski dao sva četiri gola za svoj tim i doneo pobedu protiv Real Madrida u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Zabunu je uneo i njegov agent koji je izjavio da je već "sve gotovo" i da će poljski reprezentativac sigurno napustiti Borusiju ovog leta, ali trener ekipe iz Dortmunda Jirgen Klop ne misli tako.

"Koliko ja znam, on će igrati za nas sledeće sezone. Videćemo kako će sve to izgledati. Do sada je od samog početka saradnje sa obe strane sve bilo vrlo, vrlo fer. Robert je klubu posvetio celog sebe, uvek je pružao maksimum, i stvarno ne znam zašto bi njegov agent pred TV kamerama rekao da će nas napustiti ovog leta, iako mu ugovor važi do leta 2014. godine. Mnogo čudnih misli imam na tu temu. U suštini, tri strane treba da pričaju na tu temu, mi, 'Robi' i njegov agent", rekao je Klop.

2024 © - Vesti online