Petak 26.04.2013.
12:24
P. Živković - Vesti

Preko suda do fotelje direktora!

Presavio tabak - Mladen Krstajić

Partizan neće imati sportskog direktora do juna. Takav epilog smo i nagovestili, "sposobna" uprava sad će moći nesmetano da obavlja poslove oko budućih transfera Lazara Markovića, Marka Šćepovića, Vladimira Stojkovića, a možda i Nikole Ninkovića!

Postojeći Upravni odbor Partizana bi najviše voleo da se funkcija sportskog direkora zauvek zamrzne, ali zbog javnosti moraju da potraže neko rešenje. Čini se da trenutno nemaju nikakvu ideju, jer su i pored izražene narcisoidnosti zatečeni odlaskom Ljubiše Tumbakovića. Zbog toga traje i trajaće javna licitacija oko naslednika dojučerašnjeg direktora.


Mnogima je "prvi pik" Mladen Krstajić, koji je 27. aprila prošle godine podneo tužbu protiv kluba, zahtevajući da mu budu isplaćene sve zarade zbog neopravdanog uručivanja otkaza, ali i da bude vraćen na posao.


"Krstajić je pokrenuo parnični postupak u kojem traži da se poništi odluka o otkazu", rekla je Gordana Vuković, portparol Prvog osnovnog suda.

"Osim toga, zahteva da bude vraćen i raspoređen na odgovarajuće radno mesto i da mu se isplate zarade od prestanka radnog odnosa do dana povratka na posao".


Potpuno je normalno što Mladen Krstajić traži da mu se isplati zarađeni novac, spekuliše se da je bivši direktor imao mesečna primanja od 10.000 evra, ali zvuči bizarno njegova želja da se vrati na posao i ponovo sarađuje sa Đurićem i njegovim sledbenicima!

Istina, možda Krstajić očekuje da će se Dragan Đurić povući sa svoje pozicije i otvoriti vrata novim ljudima u Humskoj ulici.


Bilo kako bilo, Krstajić nije želeo, ili nije mogao, da se oglašava povodom novih događaja u Partizanu. Ne tako davno javno je poručio kako ima ambiciju da se jednog dana vrati u Partizanu, a tu želju možda ostvari i preko suda. Sledeće ročište zakazano je za 28. jun, a Krstajić od Partizana traži da mu isplati i 30.000 evra na ime premija za ostvarene rezultate.
 

U svakom slučaju, Partizan je kuća u kojoj nema mira. Đurić čuva svoje pozicije rušeći klupske legende, a oni se ponašaju kao naivna deca, koja mesto pod suncem traže služeći kao paravan u borbi za klupsku vlast.

Leto je vreme za nove obračune.

2024 © - Vesti online