Petak 26.04.2013.
01:49
Žena

Kako uspeva da izgleda tako dobro?

Vežbanje + zdrava ishrana + tretmani
 

VEŽBANJE

Samo vežbanje s ličnim trenerom nije dovoljno. Demi je dokaz da se samo mukotrpan rad na sebi isplati. Iako je rodila troje dece, posle svakog porođaja kaže da je provodila svaki dan po tri sata u vežbaonici. Priznaje da se često previše mučila i iscrpljivala, naročito kada je uporedo sa svojim treninzima imala i snimanje filmova. S godinama je malo popustila, pa sada radije bira aktivnosti na svežem vazduhu. Sada redovno ima treninge brzog hoda i pilatesa.

SVEŽA HRANA
Demi uvek bira sveže namirnice, preferira sirovu hranu, jede nekoliko manjih obroka dnevno i pije četiri litra tečnosti, mahom obične flaširane vode. Ukoliko pije nešto drugo to je uglavnom voda s nekoliko kapi limuna ili nezaslađeni biljni čaj. Između obroka glad ume da utoli žitaricama. Dnevno pojede do tri velike činije žitarica. Ona drži posebnu dijetu sa 75 odsto sirove i 25 odsto kuvane hrane. Kaže da je zahvaljujući tome uspela da pobedi celulit i učini kožu lepšom.


TRETMANI

Poznata je promoterka tretmana detoksikacije pijavicama, a u poslednje vreme, kako pišu strani mediji, ide i na novu terapiju radiotalasima- stimuliše kolagen i kožu čini glatkom. Nije nikada priznala da je koristila botoks i druge usluge estetskih hirurga.

2024 © - Vesti online