Četvrtak 25.04.2013.
10:23
Smedia

Nastavniku-dileru čupani nokti pre nego što je ubijen

Foto: Arhiva
 

- Srećko je samo izašao iz kuće u ponedeljak - bila je kratka supruga žrtve, koja je u porodičnoj kući bila sa dve ćerke, piše "Blic", a prenosi smedia.rs.

Na levoj šaci iščupani nokti sa prstiju

Ćirićevo telo su prekjuče u šumi pronašle komšije u blizini kuće u kojoj je živeo, a policija je po dolasku ustanovila da je ubijen hicem u potiljak. Na levoj šaci bili su vidljivi tragovi krvi, a kasnije je utvrđeno da su mu napadači iščupali nokte. Zato se i pretpostavlja da je ubica prethodno mučio Ćirića, a potom ispalio hitac u njega.

Na mestu, na kojem je pronađeno, telo bile su vidljive dve manje rupe u zemlji, ali nije poznato zbog čega su iskopane i da li su Ćirić ili ubica u njima nešto krili. Niko od komšija nije čuo ništa neobično, a pored tela su pronađeni bejzbol palica, ženske najlon-čarape i dva paketića marihuane.

Od ranije poznat policiji-postupak nikad nije pokrenut

Ćirić je odranije poznat policiji i bio je pod sumnjom da je kao član borčanskog narko-klana preprodavao drogu, ali protiv njega nikad nije pokrenut postupak jer nije bilo dovoljno dokaza. Kao mogući motiv ubistva spominje se Ćirićevo svedočenje protiv vođe klana Dalibora Ristića Dače, kome se sudi za brojna krivična dela pred Višim i Specijalnim sudom u Beogradu. Nakon što se za njim tragalo 14 meseci, Ristić je uhapšen u inostranstvu krajem 2012.

2024 © - Vesti online