Četvrtak 25.04.2013.
12:00
S.A - Foto: Vesti

Hvala starim prijateljima

BRINE O TROJE BOLESNE DECE: Aleksandar i Aleksandar Smukov
 





Aca nije došao, jer kao savestan đak Škole za slepu i slabovidu decu "Veljko Ramadanović" u Zemunu nije hteo da propusti kontrolni iz matematike. To mu je omiljeni predmet, a svaki test je novi izazov da potvrdi da je među najboljim učenicima u razredu.


- Nije prvi put da nam Dijana, Silvana, Luka i Filip šalju pomoć. Veoma smo im zahvalni na podršci, posebno što uvek naglase da je pomoć kako za Acu, tako i za moje dve bolesne devojčice koje su nepokretne. Teško je brinuti o toliko bolesne dece, ali sam srećna što bar moj sin lepo napreduje, redovno ide u školu i što ga činjenica da ne vidi nije učinila povučenim u sebe i nesrećnim. Baš naprotiv, veseo je i radoznao, omiljen među školskim drugovima, a lepo se druži i sa decom u Dobrincima - rekla je Aleksandra Smukov. 

POZIV DONATORIMA

 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online