Četvrtak 25.04.2013.
00:49
Beta

Ona je najlepša žena na svetu?!?

Nije da nije lepa i zgodna...ali baš najlepša?! Hm...
 

Četrdesetogodišnja glumica, udata za pevača britanske grupe "Koldplej" Krisa Martina, ima dvoje dece starih osam i sedam godina i sada je u jeku reklamiranja holivudske super produkcije "Ajron Men 3".

Ima ono nešto slatko u sebi
 

Dobitnica Oskara za najbolju glumicu 1999. godine za ulogu u filmu "Zaljubljeni Šekspir" takođe posvećuje svoje vreme izdavanju kuvara i radu sa partnerkom Trejsi Anderson, zvezdi fitnesa i teretana u SAD.

Ipak...mnogo su lepše Džulija Roberts, Dženifer Lopez i Bijonse, koje su pre nje nosile ovu laskavu titulu
 

"Veoma sam srećna što više nemam 20 godina. Biti majka i imati takvo iskustvo koje ispunjava, dozvoljava mi da prihvatim starenje, i to je svakodnevni poklon", rekla je ona za časopis Pipl.

Plavokosa i plavooka glumica rođena je u Los Anđelsu i oličenje je kalifornijske lepotice. Ona je rekla da danas ima osećaj da je bolje građena nego kad joj je bila 20, da joj bolje stoji kupaći kostim nego pre porođaja i dodala da misli da je najlepša stvar da čovek kada stari prihvata stvari onakve kakve su.

VIDEO: Gvinet Paltrou "u’vatila" kolegu

Gvinet Patrou proslavila se trilerom "Seven" Dejvida Finčera, a takođe je poznata po filmu "Talentovani gospodin Ripli" Entonija Mingele, i u novije vreme "Contagion" Stivena Sodeberga.

Šta vi mislite - da li je Gvinet zaslužila titulu "najlepše žene na svetu"?

2024 © - Vesti online