Sreda 24.04.2013.
11:38
Vestionline, Blic

Mesi: Bajern je bio mnogo bolji i superiorniji

Nije se video - Lionel Mesi

"Mnogo su bolji od nas, pogotovo su fizički jači, superiorni. Šteta je šta nam se dogodilo, ali moramo da nastavimo dalje. Osećao sam se dovoljno dobro da igram. Moramo da se podignemo za revanš i nastavak takmičenja u Primeri i da se vratimo na pravi put", rekao je Mesi posle debakla u Minhenu (4:0).

Njegov nastup u prvom meču polufinala bio je pod znakom pitanja zbog povrede, ali ni to što je predvodio Barselonu na "Alijanc areni" nije pomoglo njegovom timu.

Pomoćnik trenera Barselone Tita Vilanove, Žordi Roura rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe u revanšu, ali i da je protivnik sinoć bio izuzetno jak.

"Bajern je odigrao sjajnu utakmicu, dok je nama nedostajala svežina da se nosimo sa njima. Nismo video kako smo mogli da promenimo situaciju u drugom delu. Znamo da smo u teškom položaju, ali moramo da damo sve od sebe i da probamo da pobedimo u revanšu. Moramo da im čestitamo, veoma su jaki, posebno fizički. Nismo igrali tako loše u prvom poluvremenu, ali su na početku drugog oni odmah dali gol i onda nam je postalo još teže", rekao je Roura.

2024 © - Vesti online