Četvrtak 29.10.2009.
07:49
Vestionline

''Prekinuti zagrljaji'' otvaraju festival

Program 17. revije zvanično otvara film slavnog reditelja i scenariste Almodovara "Prekinuti zagrljaji" (Broken Embraces), u glavnom večernjem terminu od 19:30 sati. Najskuplji Almodovarov film do sada, sa budžetom od 12 miliona evra, govori o prekinutoj ljubavi jednog sineaste i glumice koja je ujedno i ljubavnica posesivnog bogataša.

Glumačku postavu čine Penelope Kruz, Luis Homar, Blanka Portilo, Hose Luis Gomez i Tamar Novas.

Prethodno će, u 17 sati, biti prikazan dugometražni dokumentarac "Michael Jackson's This is it'', u režiji Kenija Ortege. Film o nedavno preminulom kralju popa napravljen je na osnovu snimaka i fotografija priprema za seriju od 50 koncerata pod naslovom "This is it", koje je Majkl Džekson planirao da održi u Londonu ove godine.

Poslednji na programu za sredu je akcioni triler "Surrogates" (u 22 sata), u režiji Džonatana Mostova.

Prema sinopsisu, ljudi žive svoje živote iz udobnosti doma, preko robotskih surogata - fizički savršenih mehaničkih replika njih samih. Vilis u ulozi FBI agenta otkriva ogromnu zaveru koja leži iza fenomena surogata.

Revija u organizaciji "Taka" traje do 5. novembra u Beogradu, a reprizira se u Novom Sadu od 31. oktobra do 7. novembra, u hali Spens.

Trejler za film ''Prekinuti zagrljaji'' (Broken embraces)

Trejler za film ''Michael Jackson's This is it''

Trejler za film ''Surrogates''

2024 © - Vesti online