Utorak 23.04.2013.
12:20
Beta

Vučić: Znam ko mi je pretio, ali...

Vučić: Zaustavio sam istrage o tome ko mi preti
 

"Znamo ko je to (pretio) i odakle dolazi, ali šta da mu radimo. Kada neko govori o krvavom detetu, onda nemam šta da kazem. Pozivam te kukavice koje su to nalozile, a koje znam dobro, a oni znaju da sam hrabriji od njih, da izađu i neka oni to urade. Što oni ne dođu da se obračunaju sa mnom", rekao je Vucić.

Vučić je naveo da je Srbija neuređena zemlja i da će proći još mnogo vremena dok ne postane normalna i pristojna drzava.

"Nema vremena za kukanje, Srbija čvrsto i odlučno korača unapred i takvi neće moći da je zaustave. To garantujem", rekao je prvi potpredsednik vlade.

Vučiću i premijeru Ivici Dačiću su, kako navode, sms-om upućene brojne pretnje nakon parafiranja sporazuma o Kosovu u Briselu 19. aprila.

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Vladimir Božović rekao je danas da će se istraga protiv osoba koje su pretile smrćiu premijeru Ivici Dačiću i vicepremijeru Aleksandru Vučiću nastaviti iako se oni protive tome.

"Zakon je jednak za sve, pretnja smrću bilo kojoj porodici, bilo kom detetu u Srbiji je neprihvatljiva ... Istraga će se nastaviti i biće preduzete vrlo energične mere. Jedno je na miran načina protestvovati protiv političke odluke, a drugo su pretnje smrću. To je neprihvaltjivo," rekao je Božović za Radio televiziju Srbije.

2024 © - Vesti online