Ponedeljak 22.04.2013.
19:39
Blic

Sajentologija nije IN: Zvezde se okrenule satanističkom seks kultu

Bijonse i Džej Zi su pristalice ove nove religije
 

Naime, reč je o satanističkom seks kultu, po kome se svaki dan istražuju seksualni porivi kako bi se postigla smirenost u životu.

Moto ove sekte je "radi šta god hoćes", a vrhunci iluzija se događaju pod uticajem teških opojnih droga poput opijuma, kokaina, heroina i metamfetamina.

Iako su svi članovi tajni, Džimi Pejdž je javno govorio da je član ove grupe i aludirao je na sve svoje fanove kako bi i oni trebalo da se pridruže.

Reper Džej Zi je takođe u centru pažnje poslednjih dana, jer se sve više smatra da je i on pripadnik ne samo ove sekte već i najpoznatije masonske grupe na svetu "Iluminata".

O tome mogu da svedoče potezi koje pravi, poput nošenja majica sa natpisima ovoga kulta kao i neki od najnovijih spotova u kojima se jasno vide znaci ove masonske grupe.

U poslednje vreme se priča kako sve više poznatih ličnosti prelazi iz sajentologije u OTO, prvenstveno zato što nije potrebno da se plaćaju astronomske cene za članarine, a i kao savršeno rešenje za privremeni beg iz burnog života.

2024 © - Vesti online