Ponedeljak 22.04.2013.
01:50
Telegraf

Sergej Trifunović prihvatio da uđe na "Farmu", ali...

Ipak ga nećemo gledati na "Farmi": Sergej Trifunović

"Sa Sergejom se pregovaralo još pre početka “Farme”, ponuđeno mu je da uđe od samog starta ili da se naknadno priključi Ekremu, Staniji i ostaloj farmerskoj kompaniji "kaže sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

"Iako je u igri bio poprilično veliki iznos novca, produkcija je pristala, pa je njegov ulazak bio više nego realan. Ali, ono što je stopiralo čitavu stvar je Trifunovićevo insistiranje na tome da mu se ceo honorar (nezvanično, reč je o cifri od oko 50.000 evra) isplati unapred, što je predstavljalo problem, pre svega zbog njegovog temperamenta, koji ga možda posle nekoliko dana natera da se okrene i napusti imanje u Lisoviću. Znajući njega, nismo smeli da rizikujemo, jer posle nikad ne bismo uspeli da vratimo dati novac", zaključuje sagovornik Telegrafa.

Jedan od najboljih srpskih glumaca potvrdio je za Telegraf da je pregovarao sa Pinkom.


"Tačno je da su me zvali da uđem u "Farmu" i da je u igri bilo više od 50.000 evra. I nije prvi put da me zovu u rijaliti. Jednom prilikom sam pristao na sve uslove, uz jedan dodatni, da sa mnom uđe i Rambo Amadeus. I sve bi bilo dogovoreno, da Rambo nije tražio da mu isplate honorar od milion evra", kroz smeh otkriva Sergej.

2024 © - Vesti online