Nedelja 21.04.2013.
22:33
Vestionline, Beta

Zimonjić i Beneto pobedili Brajane za titulu Monte Karla

Odbranili šest meč lopti i osvojili titulu Monte Karla-Nenad Zimonjić i Žilijen Beneto

Srpsko-francuska kombinacija izgubila je prvi set, pošto su braća Brajan u 10 gemu prvog seta uspela da naprave jedini brejk u tom periodu igre i tako dođu do prednosti od 1:0.

U drugom setu, Zimonjić i Beneto poveli su sa 3:0, oduzevši dva servisa Brajanima, a kiša u Monte Karlu tada je počela da pada jačim intezitetom, pa je meč mora da se prekine.

Nakon dva i po časa pauze, meč je nastavljen, a braća Brajan odmah su na početku napravili dva brejka i tako izjednačili rezultat. Amerikanci su u 10. gemu drugog seta imali meč loptu na servis Benetoa i Zimonjića, ali je nisu iskoristili, pa je meč potom otišao u taj-brejk, koji je srpsko-francuska kombinacija dobila sa 7:4.

U trećem setu, odnosno produženom taj-brejku, Brajani su imali četiri meč lopte, ali Zimonjić i Beneto su uspeli da ih spasu i izjednače na 9:9. Amerikanci su potom imali još dve, ali obe na servis srpsko-francuske kombinacije, međutim, nisu ih iskoristili.

Zimonjić i Beneto su iskoristili drugu meč loptu i pobedili sa 14:12, na svom prvom turniru u kom su učestvovali zajedno u dublu.

2019 © - Vesti online