Nedelja 21.04.2013.
20:31
Vestionline, Beta

Sa Pintu: Loša igra, borili smo se protiv toga

Ispunjen cilj - Rikardo Sa Pintu

"Borili smo se protiv sopstvenog lošeg kvaliteta igre, nismo igrali jednostavno, dobro i sa istom željom kao u prethodnim utakmicama. Međutim, osvojili smo tri boda, što nam je bio i cilj", rekao je Sa Pintu novinarima posle utakmice u Borči, koju je Zvezda dobila sa 1:0.

Sa Pintu je ocenio da je Zvezda trebalo ubedljivije da pobedi zbog broja šansi.

"Utakmica je bila teška, pobedili smo, ali diskusija o rezultatu ne bi trebalo da bude, jer smo promašili dosta prilika, dok je BSK imao jednu ili dve. Lopta je bila spora i bilo je teško da ona cirkuliše", dodao je Portugalac.

Fudbaleri domaće ekipe u 73. minutu su protestvovali kod glavnog sudije zbog nedosuđenog penala, a trener Zvezde je kazao da ne može da govori o toj situaciji, jer je nije video.

"Jedna prilika nije dovoljna u poređenju sa sedam ili osam naših izglednih. Nisam video situaciju kada su fudbaleri BSK-a tražili penal", kazao je Sa Pintu.

Trener BSK-a Nebojša Milošević rekao je da njegovi fudbaleri nisu bili ofanzivni koliko mogu i da je kod njih postojao grč.

"Želeli smo da budemo ofanzivni koliko možemo, postojao je određeni grč, tako da smo u nekom delu igre bili bezopasni. Ostali smo nedorečeni u fazi napada, kao i u tranziciji", rekao je Milošević.

Šef struke BSK-a nije želeo da komentariše da li je bio penal za njegovu ekipu, jer je on "trener" i dodao da "nema ingerencije da procenjuje o tome sa klupe".

2024 © - Vesti online