Nedelja 21.04.2013.
14:50
Pressonline

Ovo su najstarije device (za koje znamo)

Igrala u kabareu, ali nije našla onog pravog
 

Pem Šou (70) - Pem je prošle godine sa celim svetom podelila svoju tajnu. Sa 70 godina je odlučila da pronađe muškarca koji će je razdevičiti. Ova kabare pevačica bila je posvećena karijeri, nije se udavala, a ne podržava ni seks pre braka.

Agustin Kruz (60) - Stolar iz Bronksa Agustin Kruz objasnio je zašto nikada nije imao seksualne odnose - nije bio dovoljno srećan.


Šarlot Bird (41) - Kada je imala 11 godina, Šarlot je obećala samoj sebi da neće imati odnos sa muškarcem osim ako ne bude onaj pravi. Danas ima 41 godinu i nikad se nije ljubila. Ali ne žali se.


Piter Kolier (48) - Piter sa 48 godina je i dalje bio devica, sve dok na lotou nije osvojio milione. Posle toga se venčao sa Donom i javnosti ispričao svoju priču.

Mišel Kalbert (41) - Kako svima objaviti da imate 41 godinu i da ste još devica? Jedan od načina je da priredite veliku rođendansku zabavu i svima saoštite tu vest. Upravo to je učinila Mišel Kalbert.


Trent Arsenaut (36) - Trent ima 36 godina, otac je više od desetero dece, a još je devica. "Sva moja seksualna energija usmerena je na proizvodnju sperme za parove bez dece", objasnio je jednom prilikom.

2024 © - Vesti online