Subota 20.04.2013.
23:44
Telegraf

Žene zbog buke deci isekle koš

Tri starije žene uz pomoć testere i sekire isekle koš
 

Jedna od stanarki obližnje zgrade, Snežana Spasojević kaže da se prosto prenerazila kada je videla komšinice kako seku koš i pozvala je policiju.

"Sve se dešavalo na očigled dece, koja su se do momenta tog vandalizma, igrala u tom igralištu. Ono je jedino mesto na kojem mogu da se okupljaju,a taj je koš godinama unazad bio njihova jedina zabava", kaže u čudu Snežana i dodaje da su i ostale komšije bile prosto zaprepašćene onim što su videli.

Prema izjavama očevidaca jedna od tri žene koja je učestvovala u sečenju stuba koša u jednom trenutku se okrenula deci i mašući čekićem rasterala ih sa igrališta.

Policija u Kuršumliji je upoznata sa onim što se desilo i u ponedeljak će ispitati slučaj.

"Tu je važno ko je vlasnik zemljišta, odnosno igrališta i na koji način su one to uradile. Po svoj prilici moćiće da se gone po privatnim tužbama, eventualno može da usledi prekršajna prijava", rekao je izvor iz policije.

I dok se u mnogim kuršumlijskim naseljima vodi velika borba da se prikupi novac kojim bi se opremila mini igrališta, ono koje postoji je za minut uništeno, a deca I stanari okolnih zgrada prosto ne mogu da veruju šta se desilo!

2024 © - Vesti online