Subota 20.04.2013.
16:14 >> 17:33h
RTS

Radikali podelili narodu Vučićev broj mobilnog, pljušte pretnje smrću


Vučiću stigle pretnje i sa Šarovićevog broja
 

Radikali su danas delili letke sa brojevima mobilnih telefona premijera i vicepremijera Ivice Dačića i Aleksandra Vučića.

Vučić: Poruke stižu svake sekunde

 

Vicepremijer Aleksandar Vučić rekao je da mu "svakog sekunda stižu preteće poruke".


"Svakog sekunda mi stižu poruke da će me ubiti", rekao je Vučić članovima SNS-a u Kruševcu. On je istakao da se pregovarački tim borio u Briselu i dao sve od sebe da zaštiti svoj narod.


"Lažu oni koji govore da je Kosovo priznato, nigde to u sporazumu nećete moći da vidite. Sačuvali smo i obezbedili budućnost za našu decu", rekao je Vučić.

Neke od pretećih poruka koje je Vučić dobio su: "P..., izdao si Kosmet. Bićeš ubijen, kao Zoran iz DS-a". Sa istog broja stigle su i poruke: "Bićeš ubijen uskoro". "I shvati nešto, znam da ti i drugi pišu, ali ja to ozbiljno mislim... Izdajniče, za tebe je metak. Da ne živiš više". Stigle su i poruke sledeće sadržine: "Samo da ti kažem, sprema se rušenje Vlade! Bolje beži, imamo snajper". "Proklet bio g... Dabogda te šiptari zaklali i rod i porod ti zatrli", još jedna je u nizu poruka koje je Vučić dobio.

Ministarstvo unutrašnjih poslova konsultovalo je Tužilaštvo u vezi sa lecima sa brojevima mobilnih telefona Ivice Dačića i Aleksandra Vučića koje su danas delili radikali. Aktivisti SRS-a lecima pozivaju građane da na telefone Dačića i Vučića šalju SMS-ove i na taj način izraze nezadovoljstvo predlogom teksta briselskog sporazuma.

Leci sa brojevima telefona Dačića i Vučića deljeni su u Beogradu, Smederevu, Kikindi, Novom Sadu, Leskovcu, Požarevcu, Kosovskoj Mitrovici i drugim gradovima u Srbiji.

2024 © - Vesti online