Subota 20.04.2013.
12:20
Vestionline, Alo

Učesnici VIP rijalitija ne paze na higijenu

Jedan od najpoznatijih učesnika rijalitija u Srbiji: Ekrem Jevrić
 

Isto se dešava i ovog puta i to na dve strane, na imanju u Lisoviću, gde farmeri otkrivaju da se Ekrem Jevrić, Gordana Bjelica i Dule Bogdanović ne kupaju, ali i u kući u Košutnjaku, gde, prema sopstvenom priznanju, Maja Nikolić odbija da se tušira dok joj se ruka ne izleči.

Prvi o kojima su učesnici rijalitija “Farma” opleli i sa strane pričali da se ne kupaju bili su Ekrem i Dule. Ukućani su primetili da oni ređe odlaze u kupatilo, te su među prvima deklarisani kao oni koji ne vode računa o svojoj higijeni.

Međutim, ubrzo su sa dvojice farmera prešli na Gordanu Bjelicu, čije je učešće do sada zapamćeno po poljupcima sa Ekremom i Erom, ali i simulaciji seksa sa Jevrićem. Pored toga što glumica ne skida šminku kada odlazi na spavanje, a pri tom odlazi u štalu i briše podove, farmeri su šuškali da se ona čak i ne kupa, kao i da je do sada samo jednom oprala kosu.

- Ona se žena jednom okupala i jednom oprala kosu. Da čovek ne poveruje, a toliko prljavštine ovde. Neverovatno - komentarisale su farmerke među kojima je bila i Goca Božinovska, ali i Radojka, koja je sama priznala da je samo jednom oprala kosu!

Međutim, da prljavština ne vlada samo na imanju u Lisoviću, dokazala je i Maja Nikolić, koja jedno vreme nije menjala svoje zebra gaćice. Pevačica se prvo pravdala kako ih opere ujutru, da bi uveče bile čiste, a onda je govorila kako ima pet istih gaćica, te ih svaki dan menja. Ova priča je ostalim ukućanima bila jako sumnjiva, pa nisu poverovali u nju, ali je pevačica ostala dosledna svom dosadašnjem stilu, te je nedavno izjavila da može da izdrži da se ne okupa dok joj se ne izleči ruka, a za čiju povredu ona krivi Milića Vukašinovića.

Kako su svi ukućani zatvoreni, te do njih ne možemo doći, nismo uspeli da saznamo šta je razlog njihovog nemara prema ličnoj higijeni, pa nam ostaje da sačekamo njihov izlazak i upitamo ih za razlog zbog kog se nisu kupali tokom boravka u rijalitiju.

2024 © - Vesti online